Freelance Audio

Vincent Janssen

Geluid - Theater - Studio
Technicus

Freelance Audio

Met "Oor voor muziek en oog voor muzikant" richt Freelance Audio zich op het leveren van professionaliteit en kwaliteit.

Wilt je mij inhuren als (freelance) technicus of wilt je dat ik een totaal pakket lever van apparatuur en technicus?

Of ben je als band op zoek naar een vaste technicus die door samenwerking, creatief meedenken en afstemming van de uiteindelijke sound de band sneller laat groeien?

Dan ben je bij Freelance Audio op het juiste adres!

 

Geluidstechnicus & Bands

Sneller groeien met jouw band? Samen op zoek gaan naar de sound en de energie, om uiteindelijk verder te komen.

Als geluidstechnicus ben ik op zoek naar serieuze bands die het belang inzien van een goede vaste geluidstechnicus. Ik ben op zoek naar bands met energie die graag willen optreden en samen willen doorgroeien. Ik ben van mening dat een geluidstechnicus een verlengde (en soms zelfs een extra bandlid) moet zijn van de band. Mijn doel is om in samenwerking met de band een eigen en unieke sound te ontwikkelen en de nummers te leren kennen. Een goede band met een goede geluidstechnicus die de nummers kent kan dan het verschil maken en groeit op deze manier veel sneller.

Niet voor niks zeggen ze in het muziekwereldje dat een goede geluidstechnicus al voor een groot deel bepaalt of een band overkomt of niet. Je kunt als band net zo goed spelen, maar als de geluidstechnicus de knoppen niet goed bediend, de vibe niet voelt of liever met zijn telefoon speelt, komt de energie niet goed over. Vaak is het de moeilijkheid dat de band de technicus niet kent en de technicus de band niet. Het is dan vaak gokken of de technicus ook het geluid weergeeft zoals de band het bedoeld.

Samenwerking, passie en de uiteindelijke sound staan centraal. Daarbij is het belangrijk dat de energie die op het podium is, overeenkomt met de energie uit de speakers. Dat is in feite waar het om gaat, de energie die je overbrengt.

Het maakt niet uit of je hobbymatig of professioneel bezig bent met je band. Als de energie er is en je bent serieus over muziek, zou ik graag samen willen werken om de juiste sound en vibe te creeëren. Je kunt je als band inschrijven middels het contactformulier. Ik neem vervolgens contact op om te kijken en luisteren naar de muziek en een eventuele try-out. De try-out is gratis en vrijblijvend en kan bij een repetitie plaats vinden.
Tarieven en prijs is in overleg met de bands.

Wil je dat ik een compleet podium verzorg met alle apparatuur? Dat kan ook!
Freelance Audio kan apparatuur leveren voor een kleine kroeg tot een compleet festival podium.

Voor boekingen en mogelijkheden kan je het contactformulier gebruiken, of bellen naar 06-81571859.

Klik hier!