Theater Techniek

Freelance Audio biedt diensten aan op het gebied van Geluid, Theater en Studio.

Ik heb ruime praktijk ervaring als zaalmixer (FOH; bijna alle bekende tafels), monitormixer, theatertechnicus (licht en geluid), stagehand, studio engineer en producer. Ook heb ik ervaring in het maken (opname, mixen en productie) van live registraties. 

Zelf ben ik muzikant en weet dus wat erbij komt kijken op en om het podium.

Door een ontspannen sfeer, open communicatie en onvoorwaardelijke aandacht voor de bands & theatergezelschappen is het mijn bedoeling een verlengstuk te zijn voor de mensen op het podium en samen de uiteindelijke sound en of sfeer te creeëren.

Door die nodige werkervaring als technicus weet ik wat er op en om het podium speelt.

Als technicus met ervaringen als muzikant, heb ik kijk op zowel de organisatorische kant als de artistieke kant van het vak. Kwaliteit, professionaliteit, passie en energie zijn dingen die ik erg belangrijk vind en altijd zal opzoeken in mijn werk. Het creatieve proces en de energieoverdracht is een belangrijke factor waarin een technicus een belangrijke rol heeft. Met "oor voor muziek en oog voor muzikant" is het altijd mijn bedoeling om in dienst van de band / artiest(en) deze energieoverdracht te waarborgen.

Je kunt mij ook inhuren voor een totale verzorging van uw evenementen. Hierbij kan ik een totaalpakket leveren van licht, geluid, backline en technici leveren, maar ook losse elementen.

Het uurtarief of dagprijs is afhankelijk van de opdracht en zal in overleg met de opdrachtgever worden besproken. Voor een vrijblijvende offerte en/of overige informatie over de mogelijkheden, kun je altijd contact opnemen.

Klik hier!

  • Freelance Audio

   0681571859

  contact@freelanceaudio.nl

     Druwerbrink 72, 7812 TH Emmen

Copyright © 2022 Freelance Audio