Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Totaal Verhuur

Freelance Audio is ook de perfecte partner voor de complete verzorging van evenementen, door een aanbod van een totaal pakket van technicus en apparatuur.

Freelance Audio levert apparatuur voor een compleet podium, een klein kroegje en alles wat er tussenin zit. Hierbij kan licht, geluid en backline als totaal pakket worden verzorgd, maar ook losse elementen kunnen gehuurd worden.

BACKLINE

Freelance Audio biedt voor elk evenement een professionele backline voor een scherpe prijs. Je hebt keuze uit een ruim assortiment afgestemd op jouw wensen en keuzes. Heb je speciale wensen of zoek je een specifiek product? Freelance Audio ontzorgt!

Voor de mogelijkheden en prijzen kan je mijn contactformulier invullen of direct bellen met 06-81571859.

Klik hier!

Copyright © 2022 Freelance Audio
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren